Strategie | Brand | Design

Wat wij doen.

Onze expertise.

Van alle markten thuis.

Jouw merk is hoe je (potentiële) klanten jouw bedrijf
zien. Het wordt gevormd door de manier waarop je
jezelf vertegenwoordigt – professioneel, sociaal en
visueel. Het is wat jou uniek maakt.

Wordpress website.

Wij bouwen en onderhouden een gebruiksvriendelijke website in jouw huisstijl. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je website er goed uitziet op het scherm van een smartphone of tablet.

Woocommerce Webshop

Wij bouwen effectieve webshops die uitnodigen tot het doen van een aankoop en die daarnaast gemakkelijk te beheren zijn. Van een duidelijke productweergave tot veilige betaling en voorraadbeheer.

Social Media

Of het nu de eerste keer is dat je social media inzet voor je bedrijf, of omdat je gewoon op zoek bent naar een manier om je online profiel te restylen. Met onze ready-to-go sociale media packs bespaar je kostbare tijd en moeite!

Logo ontwerp.

Een sterke visuele identiteit is een must voor iedere ondernemer. Dit begint natuurlijk bij een mooi en passend logo. Wij ontwerpen voor jou een logo dat bij jouw bedrijf of project past.

Huisstijl.

Een sterke visuele identiteit is een must voor iedere ondernemer. Niet alleen om professioneel voor de dag te komen, maar ook om je te onderscheiden van je concurrenten en een onvergetelijke indruk achter te laten. Wij helpen je om het beste van jezelf te laten zien met een volledig huisstijlpakket.

Promotioneel drukwerk

Een flyer, folder, poster, reclamebord, autobestickering, bedrijfskleding of menukaart nodig? You name it, we love it. Wij verzorgen het design en leveren indien gewenst ook het drukwerk.

Over ontwerpbureau BRNDTFY

Wie zijn wij

Ontwerpbureau Brndtfy is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam zijn onze creatievelingen dagelijks aan de slag om de mooiste designs, en de best functionerende websites en webshops te maken.

We vinden de combinatie tussen design en kwaliteit superbelangrijk. Daarom werken we voor het bouwen van websites alleen met WordPress en voor webwinkels met Woocommerce. Dit biedt ons de mogelijkheid om stijlvolle designs te maken, die stabiel zijn en goed functioneren. Voor beheerders van de website of webwinkel is dit ook ideaal, vanwege het gebruiksvriendelijke beheersysteem.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een ontwerpbureau dat je kan helpen aan een uniek concept
en ook de uitvoering kan realiseren? Neem contact met ons op. Wij gaan elke
uitdaging aan!

Wij ontwerpen en bouwen betaalbare (WordPress) websites, (woocommerce) webshops, logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, posters, menukaarten, nieuwsbrieven en social media posts.