Hoe wij dat aanpakken?

Door door te dringen tot de kern. Wie ben je? Wat doe je? En waarom eigenlijk? .

Een huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Het draait allemaal om hoe jouw (potentiële) klanten je organisatie zien. Welke kleuren roepen het juiste gevoel op? Welke vormen of beeldelementen uit je huisstijl wil je dat je klanten onthouden?

Het is allemaal van belang voor een huisstijl waarin je je echt thuisvoelt. Wij gaan diep met je in gesprek om door te dringen tot de kern. Alleen zo maken wij een huisstijl die echt bij je past.

Waar bestaat jouw huisstijl uit?

Alles is mogelijk. Alleen je verbeelding die je tegenhoudt.

1. Visitekaartjes.

Zakelijk, chique, fancy of sexy. Wat je stijl ook is, natuurlijk wil je iets moois als eerste indruk achterlaten. Wij regelen unieke visitekaartjes voor je, geheel passend bij jouw look-and-feel!

2. Briefpapier.

Briefpapier waar je trots op kunt zijn. Al je offertes, facturen, verslagen enz. helemaal in jouw stijl!

3. Enveloppen

Fraaie enveloppen om jouw boodschap in stijl te bezorgen.

LAAT ZIEN WIE JE BENT

Geen tweede kans, voor een eerste indruk.

Naast een goed logo vormt een huisstijl de basis voor een eerste indruk van jouw bedrijf. Brndtfy heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en restylen van logo’s en huisstijlen. Wij zorgen dat het design van jouw logo, visitekaartje, briefpapier en envelop naadloosloos op elkaar aansluit. Dat laat een professionele impressie achter en schept bovendien vertrouwen vertrouwen naar je (toekomstige) klant.