Huisstijl ontwerp

Hoe wij dat aanpakken?

Door door te dringen tot de kern. Wie ben je? Wat doe je? En waarom eigenlijk?

Een huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Het draait allemaal om hoe jouw (potentiële) klanten je organisatie zien. Welke kleuren roepen het juiste gevoel op? Welke vormen of beeldelementen uit je huisstijl wil je dat je klanten onthouden?

Het is allemaal van belang voor een huisstijl waarin je je echt thuis voelt. Wij gaan diep met je in gesprek om door te dringen tot de kern. Alleen zo maken wij een huisstijl ontwerp dat echt bij je past.

Alles is mogelijk. Alleen je verbeelding die je tegenhoudt.

Waar bestaat jouw huisstijl uit?


1.

Visitekaartjes.

Zakelijk, chique, fancy of sexy. Wat je stijl ook is, natuurlijk wil je iets moois als eerste indruk achterlaten. Wij regelen unieke visitekaartjes voor je, geheel passend bij jouw look-and-feel!

2.

Briefpapier.

Briefpapier waar je trots op kunt zijn. Al je offertes, facturen, verslagen enzovoort, helemaal in jouw stijl!

3.

Enveloppen.

Fraaie enveloppen om jouw boodschap in stijl te bezorgen.

4.

Digitale middelen.

Huisstijl ontwikkeling gaat verder; ook digitale middelen moeten passen bij je bedrijf en huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan je e-mail handtekening en je social media kanalen.

Geen tweede kans voor een eerste indruk.

Laat zien wie je bent.

Naast een goed logo vormt een huisstijl de basis voor een eerste indruk van jouw bedrijf. Brndtfy heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en restylen van logo’s en huisstijlen. Wij zorgen dat het design van jouw logo, visitekaartje, briefpapier en envelop naadloos op elkaar aansluit. Dat laat een professionele impressie achter en schept bovendien vertrouwen naar je (toekomstige) klant.

Unieke huisstijl

Visitekaartjes nodig?

Wij regelen unieke visitekaartjes voor je, geheel passend bij jouw look-and-feel!

Huisstijl laten ontwerpen

Het totaalpakket

Het ontwerpen van een huisstijl gaat verder dan alleen het bedenken van een logo of visitekaartje. Ook het gebruik van de juiste kleuren, een lettertype, de papiersoort en het webdesign spelen een belangrijke rol. Bij Brndtfy creëren we een huisstijl op maat die jouw bedrijf weerspiegelt, zodat deze op een professionele en passende wijze wordt gepresenteerd.

Huisstijl handboek

Cadeautje

Kies je ervoor om door ons een huisstijl te laten ontwikkelen, dan ontvang je een huisstijlboek, ook wel een brandbook genoemd, cadeau. Met deze handleiding heb je jouw huisstijl op een duidelijke en overzichtelijke manier in handen. Ieder detail van je huisstijl is erin verwerkt en we geven de do’s en absolute don’ts aan, zodat het voor iedere medewerker eenvoudig is de huisstijl in de toekomst aan te houden en toe te passen.

Meer informatie over huisstijl ontwikkeling

Daag ons uit

Jouw website, briefpapier, visitekaartjes en social media berichten; ze moeten allemaal passen binnen de huisstijl. Laat ons helpen jouw huisstijl te ontwikkelen of perfectioneren. Neem contact met ons op en daag ons uit!