Strak, gedurfd of corporate, voor ons geen punt..

Oké, het idee is er, de financiering rond en je hebt de juiste mensen om je heen. Nu kan het echte werk gaan beginnen. Maar wat zet jij straks bovenaan je website, je briefpapier en op de gevel?

Wij helpen je in 3 stappen aan het logo waar je naar op zoek bent. We geven je een uitstraling waar jij je comfortabel bij voelt. Een beeldmerk waar je je andere uitingen mee wilt decoreren.

1. Briefing.

We gaan met je in gesprek op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en kijken welke beelden we daaraan kunnen verbinden. Samen verzamelen we zo veel mogelijk indrukken die in lijn liggen met wat jij wil uitstralen.

2. Design.

Die indrukken zetten wij om in een sprankelend design. We geven je altijd meerdere voorstellen incl. mock-ups, zodat je direct een idee krijgt van hoe je logo zou staan op een uiting.

3. Jouw unieke logo!

Daar is ‘ie dan: Jouw Logo. Uniek, sexy en betaalbaar, helemaal in jouw stijl. Klaar om gedrukt te worden op jouw huisstijl-briefpapier, koffiebekers, muismatten, auto, gevel of laptophoes. Of iets anders natuurlijk… You name it, we’ll design it!

EEN PROFESSIONEEL LOGO

Waarom een logo laten maken, dat kan ik zelf toch ook?.

Eerlijk is eerlijk, veel ondernemers zetten zelf een logo in elkaar. Maar na een tijdje blijkt toch dat het logo niet professioneel oogt, het niet matcht met de uitstraling van jouw bedrijf of het gewoonweg jouw doelgroep niet aanspreekt. Bespaar jezelf deze tijd en kies direct voor een professioneel logo dat de solide basis vormt voor de rest van al jouw online en offline communicatie uitingen.