Over ons

Brndtfy

10 jaar ervaring

Designbureau

Brndtfy is een klein, maar veelzijdig designbureau met
meer dan 10 jaar ervaring in webdevelopment, design,
drukwerk en digital marketing.

Wij zetten jouw ideeën om in een tastbaar resultaat. We
bedenken graag creatieve concepten en hebben ons vak
gemaakt van de uitvoering. We vertalen ideeën naar een
nieuwe huisstijl, een prachtige website of een sterk
logo.

Werkwijze BRNDTFY

Wij denken met je mee

We proberen altijd zo nauw mogelijk samen te werken met onze klanten. Juist dán komen de leukste ideeën naar boven, geloven we. We denken met je mee en inspireren je, maar vinden het ook belangrijk om te kijken en te lúisteren, naar hoe jij de dingen ziet. Deze manier van werken wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

 

Onze grootste kracht is het denken vanuit de klant; in die zin, dat we altijd de beste oplossing vinden binnen de mogelijkheden en budgetten die beschikbaar zijn. Zo krijg jij altijd wat je wilt, maar ben je nooit meer kwijt dan je van tevoren had begroot. We zien het als een uitdaging om iets tofs neer te zetten binnen de opties die we hebben. Laat ons je overtuigen dat we dat ook voor jouw bedrijf kunnen doen!

Onze kracht

Onderscheidend zijn door niet naar anderen te kijken.

Inspirerende Brainstorms

Prikkelende Websites

Krachtig Design

Sprankelend Drukwerk

Heldere Communicatie

Full Service Designbureau

Wij gaan elke uitdaging aan!

BRNDTFY is een full service designbureau, wat betekent dat we je op alle vlakken kunnen helpen je bedrijf in de markt te zetten. Online en offline. Wil je bijvoorbeeld een logo laten ontwerpen? Dan kunnen we je ook adviseren en helpen bij het verwerken van je nieuwe logo in de bestaande huisstijl, of in je website.

Wil je een webwinkel laten ontwerpen? Dan verwerken wij je bestaande huisstijl juist in je winkel. Wij gaan elke uitdaging aan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over wat we voor je kunnen doen, of om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Onze klanten over Brndtfy

Annemarie Govers-Schotten

Amstel Advocaten

BRNDTFY heeft in 2018 een prachtige en voor al ook goed werkende website voor Amstel Advocaten ontworpen. De communicatie verloopt gemakkelijk en snel. Ze zijn goed bereikbaar zowel per telefoon en e-mail als locatie in Ouderkerk a/d Amstel. Een absolute aanrader!

Pim Veth

Voice-Over

Ik ben heel erg blij met mijn website. I got more than i bargained for. De dames hebben al mijn makken, mijn verstrooidheid en wispelturigheid altijd met veel liefde op de koop toegenomen. Sterker nog: vertaald en gestroomlijnd naar de mooie site die ik nu van mijn werk heb. Hulde en dikke dank!

Huib van Santen

Matching Affairs

Vooral de zorgvuldigheid, service en openheid maakt BRNDTFY een bijzonder prettige partner om mee te werken.

Danny Lukassen

Danny's Bloemen

Brndtfy is het enige bedrijf dat het keer op keer voor elkaar krijgt om mijn rommelige gedachtes qua ontwerp, logo, reclame, website etc om te zetten naar een prachtig eindresultaat. Van concept tot eindresultaat is Brndtfy voor mij, mijn maatpak.

Hans Albers

Vespa Albers

Met Brndtfy zit je vanaf het eerste gesprek op één lijn. Het resultaat is altijd stylish!

“Wij geloven in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Wij geloven dat vereenvoudiging ervoor zorgt dat het noodzakelijke eruit springt. Daarom houden we van een clean design en houden daarbij elk detail in de gaten, zelfs dát wat je waarschijnlijk niet eens hebt gezien.”

Marjolein van den Busken - BRNDTFY


150 unieke klanten

Zij gingen je voor

Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we alle kennis en expertise in huis om strakke designs en cleane websites te bouwen, en daarmee merken succesvol te maken! Bekijk ons portfolio voor inspiratie!